Tagok

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. In in nibh eget lorem accumsan blandit vulputate sed urna. Ut consectetur neque vel auctor feugiat. Nulla vitae mauris et mauris pulvinar cursus.

Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem

A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) küldetése, hogy meghatározó módon és mértékben járuljon hozzá az ország gazdasági fejlődéséhez elengedhetetlen kutatás, fejlesztés és innováció hosszú távú eredményességéhez a műszaki, továbbá a természet-, gazdaság- és társadalomtudományok egyes területein nyújtott magas színvonalú képzései és tudományos kutatómunkája révén.

Eötvös Lóránd Tudományegyetem

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem, mint Magyarország legrégebbi folyamatosan működő, 1635-ben Nagyszombatban Pázmány Péter esztergomi érsek által alapított egyeteme, az európai hagyományokra épülő minőségi felsőoktatás és kutatás érdekeit szolgálja. Az ELTE küldetése a nemzeti és egyetemes kultúra és műveltség megőrzése és gyarapítása, a tudomány művelése, a tudományos ismeretek átadása, a magyar társadalom, valamint az emberiség valós, hosszú távú igényeinek megfogalmazása és kielégítése.

ArtKlikk Kft.

leírás

Initon Kft.

A 2001-ben alapított, magyar tulajdonban lévő INITON Kft. Magyarország egyik innovatív, dinamikusan növekvő IT megoldás szállítója.

Küldetésünk egyszerű: ügyfeleink működésének hatékonyságát és üzleti eredményességét számukra optimális IT megoldásokkal kívánjuk növelni.

Tevékenységünk során – saját K+F tevékenységünkre alapozott – üzletileg kritikus informatikai rendszereket alkotunk, teljes körű szolgáltatást biztosítva a tervezéstől kezdve, a fejlesztésen át, az üzemeltetésig.

Hosszú távú partneri együttműködéseink révén kapcsolatban állunk az informatikai iparág fontosabb hazai szereplőivel, szakmai szerepet pedig több szervezetben is betöltünk.

MediaLab Kft.

A Médialab kft. magyarországi székhelyű, informatikai szoftverek tervezésével és kivitelezésével foglalkozó cég. 2006-ban alakult cégünk fő profilja web alapú szoftverek fejlesztése és gyártása. Munkatársaink szaktudása és kreativitása hozzájárul ahhoz, hogy megrendelőink mindig a legmagasabb szintű terméket kapják kézhez, mindemellett tevékenységünk kiterjed a terméktámogatás, rendszeres verziókövetés, szaktanácsadás és oktatás területére is.

Simptech Kft.

A SimpTech Kft 2004-ben alakult a Budapesti Műszaki Egyetem szellemi bázisán kutatás-fejlesztési projektcégként és mára már az üzleti szektorban edződött, tapasztalt szakemberekkel is kiegészült.

A cég mára a nagymennyiségű adatokat tartalmazó adatbázisok elemzésének és feldolgozásának magyarországi specialistájává vált, számos megoldásunk nemzetközi szinten is úttörőnek tekinthető.